Hoeveel plezier kun je hebben met water? Heel veel dus!!!

Er stonden 5 opstellingen klaar. Een waterdruppelaar die steeds 2 druppels gaf en waarbij je de tijd tussen de druppels zelf kon instellen. Twee bakken water waar je verschillende voorwerpen in kon laten vallen en twee bakken water met een zak water erboven die langzaam door druppelde. Eén met een blauw kleurtje en één zonder kleur.

Bij de druppelaar met twee druppels was het de kunst om de twee druppels in de perfecte cadans met elkaar te krijgen voor het mooiste effect. Met de timer op de telefoon, in verbinding met de trigger van het fototoestel en de flitser, leverde dat prachtige of misschien wel perfecte plaatjes op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Splash fotografie

Foto: Martijn van Dellen

Voor het splashen waren verschillende speelgoedautootjes en een oude spatwaterdichte (:-))camera (die toch nodig een schoonmaakbeurtje nodig had) ter beschikking. Er werd flink geplonst en gesplashed, de autootjes en de oude camera namen regelmatig een flinke duik in het waterbad, dat gaf schitterende foto’s met luchtbubbels en hilarische momenten. Je moest nog uitkijken om je eigen toestel droog te houden….

GeBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Foto: Gerda Jacobi

De twee enkele druppelaars stonden rustig door te druppelen, hier kon je mooi spelen met de instellingen terwijl het water rustig door druppelde.

Voor we het wisten was de avond alweer voorbij. Een doe avond met veel plezier en waar weer genoeg tips en ideeën zijn uitgewisseld.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Auteur: Gerda Jacobi