Op dinsdag 2 juni a.s. komt Frank Doorhof​ International Fashion en Glamour Fotograaf, als gastspreker naar Fotoclub Westerkwartier in Dorpshuis de Rotonde​ te Niekerk, aanvang 19.30 uur.

De lezing is ook te bezoeken door niet-leden van Fotoclub Westerkwartier en kost € 5,–/p.p.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Frank Doorhof doet meestal fashion en artiesten shoots, met een specialisme voor educatie. Zijn stijl van lesgeven is gebaseerd op het concept “why fake it, when you can create it”.
Frank laat zijn modelfoto’s zien en geeft tussendoor informatie over de technieken en de situaties van de sessies. Ook straatfotografie zal de revue passeren tijdens de lezing.

Frank is een sterke voorstander van ‘meten is weten’ en heeft een grote technische kennis van licht, want als je het licht begrijpt kun je het sturen en je foto’s een extra dimensie meegeven en juist dat is wat Frank onderscheidt van de andere fotografen.
De fotograaf wil mensen inspireren om eens anders te fotograferen, want met een paar simpele tips en trucs kun je gewone foto’s heel bijzonder maken.

Door zijn humor en interactie met het publiek belooft dit een lezing te worden die je als geïnteresseerde (hobby)fotograaf niet wilt missen.

Er is plaats voor 15 gasten, dus wees er snel bij. Opgave vooraf bij secretaris@fotoclubwesterkwartier.nl